Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Možná až svá studia prohloubíte (čímž myslím rovněž až rozšíříte obzor mimo ideologické školní škamny), přijdete na to, co jsou svobodní zednáři zač a že na "tajemných" iluminátech není nic moc tajemného. Možná také zjistíte, že tzv. konspirace se z železnou pravidelností ukazují až příliš reálné.

Je rovněž možné, že při studiu objevíte, jaké množství demonstrací s šibenicemi, ba dokonce s katovskými sekerami, se odehrálo před onou zmíněnou demonstrací Národní demokracie, aniž by tehdy média přijala jakýkoliv odsuzující postoj. Ono totiž do značné míry záleží na tom, KDO takovou demonstraci provádí.

Co se týče kontroverzních názorů na Židy, je studium k vytvoření objektivního názoru mimo školní škamny nezbytné. Doporučuji začít třeba tady: http://www.vzdelavaci-institut.info/?q=system/files/Moje_probuzeni-David_Duke.pdf, ale pozor, je to nebezpečná literatura, ničí školské naučené pravdy!

Jednoduše zjištěné skutečnosti, jako je Řád národa, Vám pak nebudou stát vůbec za článek, jak se Vám budou zdát malicherné...

Samozřejmě je také možné, že zůstanete na svém. Pak Bůh s Vámi a já si Vás odhlásím z oblíbených autorů (pokud je to vůbec ještě možné, když možnost přidávat iBabiš, ó pardón, iDNES tak rychle zrušil).

0 0
možnosti

No jo, ale co s tím?

Zase volit ty politické mrtvoly co teď sedí ve sněmovně by mohl jen šílenec.

PS: Dík, za to info o Peake to jsem fakt nevěděl.

2 0
možnosti

Díky za sumář, ta Peake je asi také nesmrtelný zombík ;-D

2 0
možnosti

Karma.Prostě islám je velmi plodné náboženství,už mnoho politických mrtvol vstalo z mrtvých aby spasilo Česko před islámem...;-)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS