Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Touto logikou by se veškerá politická rozhodnutí musela donekonečna opakovat. My dědíme politická rozhodnutí předchozích generací a další generace dědí rozhodnutí po nás. I v případě referenda o vystoupení z EU by to bylo vaší logikou zpochybnitelné momentální rozhodnutí...

4 2
možnosti

Beru to jako potvrzení referenda. Když by se další generace vyslovila pro NE, nevidím žádný důvod, proč by se to nemělo respektovat.

3 4
možnosti

To je celkem jednoduché, můžete založit podobně jako v Anglii občanskou platformu a prosadit u nás referendum o vystoupení ČR z EU.

Zde navíc uvidíte jaká zde bude vaše podpora ... .

8 0
možnosti
Foto

Myslíte že se dá do EU vstupovat a vystupovat jak se  nám kdy zamane?

1 0
možnosti

Jak už se vyjádřil pan Pavlata - já, stručně řečeno, také vidím hlavní problém v té politicko-mocenské stránce věci unie. Proti rozumně fungující hospodářské unii by snad nebyl relevantní důvod protestovat.

3 0
možnosti

V článku tohle nikde nezmiňuji. Píši, že po určité době by mělo být potvrzovací referendum. Ať mi nikdo neříká, že referendum z roku 2003 je jediné a navždy platné.

2 3
možnosti
Foto

Není navždy platné.

Hned jak dostanou ve volbách větší počet hlasů (NEMUSÍ BÝT VĚTŠINA ALE MINIMÁLNĚ 30-40%) strany, které budou propagovat výstup z EU nebo referendum o setrvání je potřeba ho udělat. Zatím ale vítězí ti kdo chtějí v Eu minimálně setrvat a většinou spíše chtěli prohloubit spolupráci v rámci EU-viz. ČSSD

0 0
možnosti

To jistě ne, ale vzhledem k tomu, že referendu v r. 2003 předcházela jednostranná zmanipulovaná kampaň, tak by revize nebyla marná. A také proto, že už se nám EU dostatečně "vybarvila".

2 3
možnosti
Foto

viz odpověď panu Hotovému

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS